Mosaikbord

Mosaikbord

Mosaikbord

Marockanska mosaikbord gjorda för hand av våra hantverkare. Borden kan användas som utomhusmöbler eller som inomhusmöbler. Det går även att specialbeställa mosaikbord efter egna önskemål.

Marockanska mosaikbord av handgjort glaserat kakel

Vill du inreda med ett mosaikbord med äkta glaserat marockanskt kakel?
I vårt stora sortiment kommer du utan tvekan att hitta det du söker. Välj ett bord med mosaik som passar för dina utemöbler eller ha det som inomhusmöbel. Alla våra mosaikbord tillverkas för hand på plats i Marocko av våra skickliga hantverkare från Marrakech och Fes, vilket gör att det är äkta hantverk som du köper från oss.

Mosaikbord i olika färger och Mönster

På Marockobazar hittar du en mängd färger och mönster på våra mosaikbord. Välj ett större för att ha som matbord eller ett mindre som sidobord. Vi har allt från runda till rektangulära och kvadratiska, som alla kan levereras omgående, och vi kan även ta fram bord på beställning. På det viset kan du få ett marockanskt bord som är helt efter dina önskemål, och du får självfallet även välja den mosaik som du vill ha på bordet.

Hög kvalitet från Våra hantverkare i Marrakech och Fes

Om du letar efter marockanska bord av hög kvalitet har du hittat rätt. Vi är noga med att tillverka i Marocko under rättvisa förhållanden, och då vi arbetar med våra hantverkare framställer vi våra bord på traditionellt sätt. Skapa en orientalisk känsla i ditt hem eller på din uteplats redan idag med ett av dessa vackra bord.

Hur skyddar du ditt Mosaikbord?
Våra mosaikbord har en lång hållbarhet om de vårdas på rätt sätt. Mosaikbordsskivan bör skyddas vintertid för att inte frostskadas. Mosaikbordsskivan innehåller en förstärkningsram av metall som med åren kan komma att rosta. Om du föredrar en helt rostfri produkt, kan vi göra en specialbeställning som är galvaniserad mot rost, extra kostnad till kommer. Detsamma gäller för underredet till mosaikbordet.

Loading...
View as Grid List

Items 1-20 of 69

Set Descending Direction
Page
per page