Köpvillkor

Loading...

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt fraktsätt.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. 
Vid längre förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för frakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. 

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla vara i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men är försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

När ångerrätten inte gäller

Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller ångerrätten inte. Du har inte ångerrätt om: tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Privat Policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket
Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehållare vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-. För skrymmande produkter debiteras vi enligt speditörens prislista.

Returer sker på din egen bekostnad, utom varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du, sända eller lämna vara tillbaka den till oss på ringvägen 133, vi tar inte ansvar om paketet hamnat på någon annan adress eller retunerats..

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjar din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returfrakten när du sänder tillbaka varan. Du är också skyldig att betala mellanskillnaden mellan den verkliga kostnaden för avsändarfrakten och den frakt som debiterats (99 kronor).

MarockoBazar 2016