Marockanskt Kakel

Marockanskt Kakel

Marockanskt Kakel

Letar du efter färgglatt kakel som håller hög standard? Vårt Marrakechkakel till badrum och kök kan du använda på allt från väggar till golv, och vi har även handgjorda cementplattor om det är golvplattor du är ute efter.
Skapa en orientalisk känsla i ditt hem med vårt högkvalitativa kakel från Marocko, alla kakelplattor är tillverkade för hand och är därför unika. 
Slittåliga marockanska plattor som fungerar med golvvärme
Allt vårt Marrakech kakel köps in från lokala producenter. Det gör att du inte bara kan vara säker på att det är genuint hantverk som du köper, det är även kvalitativt. Äkta marockanskt kakel har flera användningsområden, så oavsett om du vill skapa en originell oas i badrummet eller en orientalisk uteplats så är vårt kakel av Marrakech design ett perfekt val. Detta är tack vare att färgens tjocklek är 3 till 5 mm, något som gör plattorna enormt slittåliga. Allt vårt Marockanskt  kakel fungerar även väl med golvvärme.

Arbetet sker under rättvisa förhållanden
Vi arbetar med små, lokala producenter för att hjälpa dem att utvecklas, och vi är även noga med att säkerställa att arbetet sker under rättvisa förhållanden. Vi arbetar också på uppdrag mot kvinnor på landsbygden som har lärt sig hantverket genom familjetraditioner. Låt oss hjälpa dig att få mer färg i tillvaron med plattor i Marrakech design och skapa en känsla av orienten i ditt hem.

 

Marockanskt kakel tillverkning

Loading...
View as Grid List

Items 1-20 of 44

Set Descending Direction
Page
per page