Lampor och Lyktor

 Lampor och Lyktor

Marockanska lampor från lokala producenter i Marocko. Alla lampor tillverkas för hand och är därmed unika. Lamporna kommer i flera modeller och i olika material, något som gör att alla kan hitta sin egen favorit hos oss.

 

Äkta lampor direkt från Marocko

Vill du inreda ditt hem med äkta orientaliska lampor? Vi på MarockoBazar erbjuder här ett stort sortiment av snygga lampor direkt från Marocko. Med en marknad som svämmar över av billiga kopior köper vi istället direkt från lokala producenter, vilket gör att det alltid är äkta hantverk som du köper från oss. Du kan därför inreda med våra marockanska lampor och få en genuin orientalisk känsla i hemmet.

 

Flera modeller i olika material

Vårt sortiment av lampor på nätet kommer i olika former och modeller och tillverkas alla för hand. Det gör att den lampan som du får är helt unik, oavsett om du letar efter en stor taklampa eller en mindre bordslampa. Skapa en Marrakech inredning i ditt hem med en orientalisk lampa med perforeringsresultat i zinken, eller välj en i microfiber. Du hittar även orientaliska lyktor här som kan användas både inomhus som utomhus. Oavsett vilka orientaliska lampor du letar efter online så kommer du att hitta något du gillar här.

 

Tillverkning under rättvisa förhållanden

Alla lampor vi erbjuder online i vår webbshop tillverkas på plats i Marocko, och vi är noga med att säkerställa att arbetet sker under rättvisa förhållanden. Beställ din orientaliska lampa hos oss och skapa en känsla av orienten i ditt hem idag.

Loading...
View as Grid List

Items 1-20 of 122

Set Descending Direction
Page
per page