Brickbord

Brickbord

Vackra brickbord av högsta kvalitet från lokala producenter i Marocko. Brickborden erbjuds i olika storlekar och metaller och tillverkas för hand under rättvisa förhållanden.

 

Stort sortiment av handgjorda brickbord

Letar du efter handgjorda brickbord från Marocko? Hos oss hittar du ett stort sortiment av vackra, marockanska bord med välgjorda mönster och i olika metaller. Om det istället är marockanska brickor som du är ute efter kan vi även där erbjuda ett flertal vackra alternativ i olika former och storlekar. Hos oss kan du vara säker på att alltid få högsta kvalitet.

 

Brickbord från lokala producenter

Vi köper in våra marockanska brickbord direkt från lokala producenter, utan mellanhänder. Med en marknad som idag svämmar över av billiga kopior kan du därför känna dig trygg med det du handlar från vårt stora sortiment av äkta, orientaliska produkter. Vi kan även erbjuda olika metaller på våra marockanska bord som nysilver, mässing och koppar. Tack vare vår goda lokalkännedom kan vi pressa ner priserna på plats, vilket gör att du som kund får ett äkta, marockansk brickbord till bra pris.

 

Marockanska hantverk från rättvisa förhållanden

Om du älskar inredning kan du vara säker på att du kommer att bli nöjd med dessa marockanska hantverk. Vi stödjer som sagt de lokala producenterna och vi är noga med att säkerställa att arbetet sker under rättvisa förhållanden. Skapa en känsla av orienten i ditt hem idag med ett av dessa vackra brickbord. 

Loading...
View as Grid List

9 Items

Set Descending Direction
per page