Mattor

 Mattor

Marockanska Mattor
Äkta marockanska mattor tillverkade för hand av lokala producenter i Marocko. Mattorna har olika vävar och mönster med djupa eller neutrala färger. De orientaliska mattorna smälter in perfekt med en modern inredning och rankas i toppen bland designade mattor.

Från lokala producenter
Vill du inreda ditt hem med en äkta marockansk matta? I vårt stora sortiment hittar du orientaliska mattor köpta direkt från lokala producenter i Marocko. Det gör att det inte bara är högkvalitativa mattor du hittar här hos oss i Stockholm, det är även genuina hantverk.

Olika mönster och färger
Alla våra marockanska mattor köps in från olika områden i Marocko, alla kända för sin specifika stil av vävar och mönster. Det gör att alla dessa orientaliska mattor har sin unika stil, från de med rika och djupa färger till de lite mer enkla och neutrala. Oavsett vilken orientalisk matta du fastnar för kan du vara säker på att den kommer att passa in i ditt hem, vi har mattor för alla stilar och inredningar.

Tillverkade för hand i Marocko
Äkta marockanska mattor är snygga designmattor som står ut ur mängden, och de vi erbjuder kommer i flera olika storlekar och med olika utseenden. Alla mattor tillverkas för hand i Marocko, vilket gör att det är en helt unik matta som du köper från oss. Så beställ en av våra orientaliska mattor redan idag och skapa en inredning i ditt hem som andas orienten.

Beni Ourain matta
Beni Ourain är vackra handknutna mattor från Marocko som passar in perfekt i ett modernt hem. Vi har möjlighet att väva din matta i önskad storlek och färg. Beni Ourain matta kännetecknas av ett abstrakt rutmönster med svarta eller bruna linjer på en cremefärgad botten och de är väldigt dekorativa trots sin enkelhet.

 

 

Loading...
View as Grid List

Items 1-20 of 40

Set Descending Direction
Page
per page