Utemöbler och trädgårdsmöbler

Utemöbler och trädgårdsmöbler

Genuina balkong- och trädgårdsmöbler i smide importerade från lokala producenter i Marocko. I sortimentet finns handgjorda soffor och järnstolar av hög kvalitet och i olika former. Allt tillverkat under rättvisa förhållanden.
 

Utemöbler importerade från Marocko

Letar du efter utemöbler till trädgården eller balkongen? Välj våra fantastiska kreationer av smide för att få trädgårdsmöbler med en orientalisk känsla. I vårt sortiment hittar du marockanska utemöbler importerade från lokala producenter i Marocko. Med en marknad som svämmar över av billiga kopior kan du därför vara säker på att det är genuina och högkvalitativa möbler som du hittar här, allt till bra pris.
 

Handgjorda trädgårdsmöbler

Bland våra trädgårdsmöbler i Stockholm hittar du bland annat smidessoffor, hopfällbara för enkelhetens skull, och handgjorda järnstolar. De är lika bekväma som vackra och passar bra med alla mat- och mosaikbord du kan hitta här hos oss. I vårt sortiment av högkvalitativa möbler från Marocko kommer du att hitta vackra utemöbler i smide som kan användas som balkongmöbler, alla skapade för hand. Du kan därför vara säker på att det är genuina och unika hantverk du köper från oss.
 

Tillverkade under rättvisa förhållanden

Om du är noga med hög kvalitet och älskar vacker inredning är dessa utemöbler något för dig. Vi är noga med att säkerställa att allt tillverkas under rättvisa förhållanden. Så skapa en känsla av orienten på din balkong eller i din trädgård med dessa underbara, orientaliska möbler.