Sittpuffar

Sittpuffar

MarockoBazar erbjuder handgjorda sittpuffar av slitstarkt getskinn i olika färger, storlekar och design. Det ger dig en vacker, unik och användbar inredningsdetalj i ditt hem.

 

Orientaliska sittpuffar i olika utseenden

Letar du efter en marockansk skinnpuff till ditt hem? Här har vi samlat alla våra orientaliska sittpuffar. De kommer i en mängd olika färger, storlekar och designer, allt för att du ska kunna inreda ditt hem på det sätt du vill. Om det är äkta och högkvalitativa marockanska möbler som du vill ha så har du kommit rätt.
 

Handgjorda av slitstarkt getskinn

Våra marockanska sittpuffar tillverkas för hand i slitstarkt getskinn. Det gör att du inte bara kan välja den sittpuff som passar in i ditt hem, du kan även vara säker på att det är högkvalitativa möbler som du köper. Vi importerar alla våra marockanska puffar direkt från lokala producenter i Marocko. Oavsett om du väljer en rund sittpuff eller en fyrkantig, en beige eller en turkos, är det därför ett genuint hantverk du köper.
 

Hög kvalitet från stort sortiment

Om du älskar inredning och är noga med att det du köper är av hög kvalitet är våra handgjorda sittpuffar rätt val. Välj ett lämpligt fyllningsmaterial och anpassa puffen till den hårdhet du önskar, oavsett om du ska sitta på den eller använda den som en fotpall. Välj den sittpuff du önskar här och skapa en känsla av orienten i ditt hem.

Loading...
View as Grid List

Items 1-20 of 23

Set Descending Direction
Page
per page